Termeni și condiții

Proprietarul și administratorul magazinului online ewuabackpacks.com este societatea comercială TOP STIL ART SHOES SRL, cu sediul social în Jud. Brașov, Loc. Sanpetru, Str. Marte nr.9-15, sc.A, ap.6, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Brașov, sub nr. J8/2753/2021 , CUI 44972582.

Persoană de contact: Ovidiu-Răzvan Conduruță (Administrator)

Adresă email de contact: ewuabackpacks@gmail.com
Numar de telefon:  0736095807
Orar: Luni – Vineri, intervalul orar 8-16, cu excepția sărbătorilor legale.

Utilizarea website-ului și plasarea unei comenzi prin magazinul online ewuabackpacks.com  implică acordul dumneavoastră cu termenii și condițiile prezentate mai jos. De aceea, vă rugăm ca, ori de câte ori utilizați acest acest site și efectuați o comandă online, să citiți secțiunea Termeni și condiții.

Elemente definitorii:

  • Utilizator: orice persoană care vizitează sau care utilizează site-ul ewuabackpacks.com
  • Vânzător: TOP STIL ART SHOES SRL
  • Cumparator: orice persoană fizică sau persoană juridică care plasează o comandă în magazinul virtual ewuabackpacks.com

Prețurile afișate în cadrul site-ului www.ewuabackpacks.com sunt în “lei” (Leu românesc). TOP STIL ART SHOES SRL își rezervă dreptul de a modifica prețurile produselor, oricând, fără nici o notificare. Prețurile afișate nu conțin TVA.

Modalitati de plata:

  • Ramburs la curier.
  • Plata cu cardul Visa/Mastercard prin Netopia Payments.

Am depus toate eforturile pentru a afișa cât mai corect culorile produselor care apar prezentate pe magazinul online însă pot apărea mici diferențe de culoare în funcție de specificațiile monitorului pe care îl folosiți.

Produsele magazinului sunt rucsacuri din piele și diverse accesorii din piele.

Orarul de funcționare

Comenzile pot fi plasate online la orice oră, dar perioada de procesare a lor se desfășoară zilnic de luni până vineri în intervalul orar 9-17. Comenzile plasate în zilele de sâmbătă, duminică și sărbătorile legale vor fi procesate în următoarea zi lucrătoare.

Riscuri și responsabilități

  • Livrare: Vânzătorul se obligă să expedieze Bunurile și Serviciile în sistem de curierat către Cumpărător.
  • Transport – Ambalare: Vânzătorul vă asigura ambalarea corespunzătoare a Bunurilor și Serviciilor și vă asigura transmiterea documentelor însoțitoare.

Termenul de livrare pentru produsele aflate în stoc este de maxim 3 zile lucrătoare, socotit de la data preluării comenzii dumneavoastră. În cazul în care vânzătorul primește informații eronate legate de facturarea sau livrarea produselor (adresă incompletă, eronată), se va stabili un nou termen de onorare a comenzii acesta încadrându-se în termen de încă 10 zile lucrătoare.

Produsele se livrează în limita stocului disponibil, acestea fiind unicat.

Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată produsului, coletului sau a pachetului trimis de către Vânzător, revine societății de curierat sau transportatorului conform legislației în vigoare. Produsele nu vor fi înlocuite, în schimb se vor returna banii dacă se va face dovada culpei curierului și dacă suntem înștiințați în termen de 24 ore de la primirea coletului.

Pentru mai multe informații privind politica de retur, accesați link-ul următor: Politica retur

Politica de livrare produse si anulare comanda

Efectuarea comenzilor

Vizitatorii Site-ului pot plasa comenzi prin selectarea si adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi, completarea formularului de plata si apasarea butonului “Finalizează comanda”.

Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi nu duce la inregistrarea unei comenzi. Astfel, comanda va fi considerată ca fiind certa la apasarea butonului “Finalizează comanda” aferent paginii accesate prin intermediul butonului de final aflat pe pagina cosului de cumparaturi. Obligatia de livrare a produselor se va naste in sarcina societatii la momentul incasarii pretului aferent prin una dintre modalitatile de plata acceptate astfel cum sunt indicate expres pe site si care pot fi consultate de catre dumneavoastra cel mai tarziu la momentul apasarii butonului de final din formularul de plata care se deschide dupa plasarea comenzii. Ulterior incasarii pretului aferent produsului achizitionat, veti primi prin firma de curierat Fan Courier produsul comandat. În situația în care s-a ales modul de plata prin curier, produsul va fi expediat și îl veți achita la predarea acestuia, de către curier.

Prin finalizarea comenzii potrivit celor antementionate, ne confirmati ca toate datele furnizate sunt corecte, complete si adevarate. De asemenea, consimtiti sa fiti contactat de societate in cazul in care apar orice probleme legate de incasarea pretului aferent comenzii facute.

Societatea poate anula orice comanda plasata de dumneavoastra, cu notificarea concomitenta sau ulterioara, fara ca o astfel de anulare sa atraga raspunderea sau obligatia noastra la suportarea oricaror prejudicii, in urmatoarele cazuri:

• neacceptarea tranzactiei de catre banca emitenta a cardului dumneavoastra;
• invalidarea tranzactiei de către procesatorul de carduri agreat de Societate;
• datele furnizate de catre dumneavoastra sunt incomplete sau incorecte;
• Societata considera in baza unor motive obiectiva ca prin plasarea comenzii urmariti un scop ilicit sau cauzator de prejudicii pentru aceasta sau asociatii sai;
• oricare dintre Termenii şi condiţiile sau Politicile afisate pe site nu au fost respectate de catre dumneavoastra.

Pretul produselor

Preturile aferente produselor sunt afisate pe SITE si sunt exprimate in Lei (TVA nu se aplica).
Societatea va putea modifica preturilor, acorda discounturi sau organiza promotii (inclusiv prin indicarea unor coduri de reduceri) in orice moment, astfel de demersuri fiind afisate pe Site si indicate la momentul efectuarii comenzii.

Societatea va va transmite documentele de plata aferente achizitiei facute, obligatia dumneavoastra fiind de a ne furniza toate informatiile necesare conform legislatiei contabile si fiscale aplicabile.

Conform legislației în vigoare, pentru acele comenzi pentru care se va accepta plata cu cardul bancar, societatea nu va solicita plati suplimentare.

In cazul platilor online, societatea nu este raspunzatoare pentru niciun alt cost suportat de cumparator in plus față de pretul produsului achizitionat incluzand comisioane de transfer bancar ori de conversie valutara.

Livrarea produselor

Trimiterea produsului se va face prin intermediul firmei de curierat Fan Courier la adresa indicata de dumneavoastra la momentul plasarii comenzii.

Dreptul de anulare comanda

Pentru comenzile pentru care s-a ales varianta de plata RAMBURS la curier, comanda se poate anula în termen de 15 minute prin e-mail la adresa comenzi@ewuabackpacks.com. Pentru comenzile achitate cu cardul, ne pare rău, dar odată ce comanda dvs. a fost confirmată, aceasta este procesată automat și prin urmare, nu poate fi anulată. Cu toate acestea, ne puteți returna pachetul așa cum este descris în Politica noastră de retur. Astfel, prin prezenta sunteti informati cu privire la faptul ca dupa apasarea butonului “Finalizează comanda”, societatea va trimite produsul achizitionat de către dumneavoastră pe adresa indicata de dumneavoastra, neputandu-va anula comanda.

Shopping Cart
Scroll to Top