Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate pentru prelucrarea datelor cu caracter personal prin intermediul magazinului online www.ewuabackpacks.com

TOP STIL ART SHOES SRL, denumita in continuare EWUA sau EWUA BACKPACKS, cu sediul in Romania, judetul BRASOV, loc. SANPETRU, Str. Marte, nr 9-15, sc. A, ap.6, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Brașov sub nr. J8/2753/2021, avand CUI 44972582, infiintata si functionand in conformitate cu actele normative din Romania, in conformitate cu Regulamentul nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date, adoptat de Parlamentul European, in calitate de Operator prelucreaza date cu caracter personal intr-un mod confidential, sigur si transparent, asigurandu-si clientii ca pot avea incredere in modul de gestionare al datelor cu caracter personal furnizate noua.

Persoanele care ne comunica date cu caracter personal, au posibilitatea sa ne transmita in mod gratuit si neconditionat solicitari in vederea exercitarii drepturilor legale, respectiv contractuale de care dispun sau, dupa caz, intrebari referitoare la orice aspecte privind confidentialitatea si prelucrarea acestor informatii la adresa de e-mail ewuabackpack@gmail.com.

Obtinerea datelor cu caracter personal

Colectam datele cu caracter personal pe care ni le trimiteti in mod voluntar, prin raportare la necesitatea acestora in vederea indeplinirii solicitarii dumneavoastra.

In functie de raporturile online avute cu Clientii nostri, prelucram atunci cand este necesar anumite date cu caracter personal ale acestora prin intermediul website-ului www.ewuabackpacks.com, in conformitate cu una sau mai multe dintre prevederile art. 6 alin. (1) alit. a), b), c) si f) din Regulamentul UE nr. 679/2016.

Motivul prelucrarii datelor cu caracter personal il constituie respectarea legislatiei in vigoare, apararea intereselor noastre legitime, onorarea unor solicitari ale clientilor, confirmarea si efecuarea operatiunilor de comert precum ar fi vanzarea-cumpararea unor produse si livrarea acestora prin societatile de transport partenere, returnarea unui produs anterior achizitionat, efectuarea unei tranzactii bancare aferente achizitionarii unui produs, informarea clientilor si solutionare unor eventuale sesizari din partea acestora ori comunicarea cu acestia in conditii legale si contractuale, abonarea la newsletter sau crearea unui cont de utilizator in cadrul magazinului online www.ewuabackpacks.com si in acelasi timp, intocmirea si arhivarea in temeiul legii sau, dupa caz, a unui contract, a documentatiei specifice precum ar fi facturi fiscale, facturi si formulare de retur, procese-verbale in legatura cu o tranzactie sau contracte de vanzare-cumparare atunci cand este cazul. Cu acordul prealabil al clientului, datele prelucrate pot fi folosite si in alte scopuri determinate, justificate si legale, precum ar fi dar fara a se limita la utilizarea in scop de marketing si publicitate. In cazul documentelor de gestiune contabila, datele cu caracter personal astfel obtinute sunt prelucrate in temeiul art. 319 alin.v(20) din Legea 227/2015 privind Codul fiscal si sunt stocate in temeiul art. 25 alin. (1) din Legea contabilitatii nr. 82/1991, pentru o perioada de 10 ani, care curge incepand cu data incheierii exercitiului financiar pentru anul in cursul caruia aceste inscrisuri au fost intocmite sau, in cazul in care nu se impune  intocmirea documentelor de gestiune contabila, acestea vor fi stocate pentru o perioada rezonabila de timp si necesara prelucrarii lor, inclusiv prin raportare la prevederile legale in vigoare, urmand a fi sterse intr-un mod eficient, sigur si definitiv in momentul in care stocarea acestora nu mai este necesara prin raportare la scopul si temeiul furnizarii. Datele cu caracter personal pot fi utilizate chiar si in raporturile precomerciale, care nu au ca obiect un produs. Cu titlu exemplificativ, in conditiile in care optati pentru crearea unui cont de utilizator, datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi stocate pe toata durata de existenta a contului astfel infiintat, urmand a fi sterse intr-un mod eficient, sigur si definitiv in momentul in care procedati la stergerea contului respectiv, in conditiile in care stocarea acestora nu mai este necesara prin raportare la scopul si temeiul furnizarii. Odata cu stergerea contului, puteti sa creati in orice moment un nou cont de utilizator in aceleasi conditii. Utilizatorii magazinului online sunt raspunzatori pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la propriul cont de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola, fiind responsabili pentru operatiunile desfasurate pe website-ul www.ewuabackpacks.com. In cazul in care exista indicii ca, din diferite motive imputabile sau neimputabile utilizatorului in cauza, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, acesta va notifica imediat TOP STIL ART SHOES SRL pentru a bloca accesul la cont, urmand a fi generat cu celeritate un nou set de date pentru accesarea contului de catre detinatorul acestuia.

Datele personale ale minorilor sunt prelucrate cu atentie prin procesarea unor masuri de siguranta specifice. Astfel, societatea noastra nu solicita si nu colecteaza datele personale ale minorilor cu varsta sub 16 ani decat cu acordul reprezentantului legal al minorului. Sub acest aspect, Operatorul a introdus in cadrul magazinului online mentiuni sau, dupa caz, campuri specifice in care Clientul se obliga sa declare in mod real daca are implinita varsta de 16 ani. EWUA nu va fi in niciun fel raspunzator pentru declaratiile facute in mod nereal de catre Clientii sai daca nu a avut cunostinta de situatia reala.

Datele cu caracter personal pe care vi le putem solicita in functie de caz, sunt urmatoarele:

  • Nume si prenume;
  • Adresa de domiciliu completa;
  • Adresa postala;
  • Adresa de corespondenta electronica;
  • Numarul de telefon;
  • Date necesare unei tranzactii precum ar fi contul bancar sau numele titularului acestui cont, precum si institutia bancara la care este deschis contul respectiv;
  • Alte date cu caracter personal (numai si numai daca este necesar si justificat sub aspectul legii).

Atunci cand produsul comandat este livrat Clientului prin intermediul serviciilor de curierat rapid, vom transmite societatii de transport partenere (tert destinatar) intr-o maniera confidentiala datele personale necesare ale Clientului in vederea expedierii produsului respectiv. Pentru a ne implica in crearea unei transmisiuni securizate a acestor date, vom avea posibilitatea sa dispunem in limitele legale, orice masuri pe care le consideram necesare sub acest aspect si vom solicita ferm societatilor de transport partenere (precum ar fi de exemplu Fan Courier) sa respecte cu strictete protectia datelor cu caracter personal astfel primite, respectand inclusiv prevederile legale care reglementeaza prelucrarea acestor informatii. 

Drepturile clientului in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal

Clientii nostri dispun de toate drepturile legale specifice in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, iar EWUA BACKPACKS va asigura un mediu care faciliteaza exercitarea acestor drepturi intr-un mod transparent, corect si usor accesibil in orice moment.

Va garantam faptul ca in orice moment puteti sa dispuneti inclusiv de drepturile legale prevazute mai jos:

  • Obtinerea de informari cu privire la datele cu caracter personal care va apartin si au fost furnizate societatii noastre;
  • Accesarea datelor cu caracter personal si solicitarea modificarii acestora;
  • Restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal sau opozitia asupra prelucrarii acestora;
  • Solicitarea stergerii datelor cu caracter personal;
  • Solicitarea de a primiri datele cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat si dreptul de a ne solicita trimiterea acestora catre o alta societate;
  • Retragerea consimtamantului privind prelucrarea datelor cu caracter personal;
  • Solicitarea de a fi despagubit in cazurile prevazute de lege;
  • Posibilitatea de a depune o reclamatie la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Masuri de siguranta adecvate in vederea prelucrarii datelor cu caracter personal

Stocam datele cu caracter personal care va apartin intr-o platforma securizata cu privire la care detinem toate drepturile de licenta, aceasta fiind arhivata intr-un server de backup criptat si securizat, destinat acestui scop. Utilizam servere dedicate, tehnologii consacrate, intotdeauna actualizate la zi si trafic de date securizat. Ne asiguram clientii ca nu exista vadite riscuri de furt, stergere, modificare, contrafacere, alterare sau distrugere accidentala a datelor personale care ne sunt furnizate.

In cazul in care vor fi depistate vulnerabilitati asupra datelor personale pe care ni le furnizati, ne angajam sa dispunem masuri adecvate in vederea eliminarii riscurilor de aceasta natura. Prin raportare la prevederile legale, intr-un termen de 24 ore de la depistarea unui eventual risc vadit, vom anunta acest incident Clientului si/sau, dupa caz, Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, dispunand totodata masurile necesare si posibile in vederea combaterii sau, dupa caz, diminuarii efectelor unui eventual risc.  

Atunci cand datele cu caracter personal care va apartin nu mai sunt necesare scopului pentru care au fost colectate sau care a fost agreat si nici nu exista vreo obligatie legala sau contractuala de pastrare a acestora in continuare, vom proceda la stergerea acestora intr-un mod eficient, sigur si definitiv.

Shopping Cart
Scroll to Top